Simon Leufstedt

Report bugs and errors on the new Green Blog website

Please let us know about any bugs and/or errors you might encounter on the new Green Blog website here. 

 

Known bugs so far:

  • Problem accessing Green Blog from mobile devices. Fixed!
  • Unable to access our Gallery from mobile devices. Fixed!
  • Not possible to use the IP.Board Mobile skin while browsing on a desktop web browser. Fixed!
  • Frontpage looks weird on mobile devices. No fix yet...
Edited by Simon Leufstedt
Updated the list

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't visit this website on my computer. It works fine on my phone. But everytime I try on my computer I just see a white screen. :S and the FrontPage looks weird on the phone...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't visit this website on my computer. It works fine on my phone. But everytime I try on my computer I just see a white screen. :S and the FrontPage looks weird on the phone...

 

I am aware that the frontpage doesn't look OK on mobile devices. That will hopefully be sorted out this weekend. All the other pages should be working though. 

 

But I don't really understand why you only see a white screen when you visit green blog on your desktop web browser. Which operating system and web browser do you use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run Firefox and windows 7.

 

I see the problem now. Apparently it's not possible to use the IP.Board Mobile skin on your computer. 

 

Also: Green Blog will be moved to a new location this weekend (most likely on Saturday evening or Sunday) and we will have some downtime during that time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now